Jovana je sa dečkom krenula na put, pokvario im se auto kod Jagodine, pa je pozvala bivšeg. Tako je POČELA DRAMA

Marko O. (39) iz Beograda uhapšen je u subotu zbog sumnje da je pokušao da ubije dečka svoje bivše devojke u kladionici u Jagodini. Pored njega uhapšena su i dva Jagodinca, jer se sumnjiče da su ga nakon pucnjave brutalno pretukli.

Policija, hronika, foto: Aleksinačke novine
Policija, hronika, foto: Aleksinačke novine

Nesvakidašnja pucnjava dogodila se u subotu kada je Marko O. na poziv svoje bivše devojke Jovane P. (32), koja je sa svojim momkom krenula na put za Sofiju iz Beograda, došao u Jagodinu.

– Jovana i njen sadašnji momak krenuli su u Sofiju automobilom. Međutim, u Jagodini se vozilo pokvarilo i oni su bili prinuđeni da ostanu tu neko vreme. Tada je Jovana nazvala Marka i rekla mu da dođe, što je on i učinio – kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Dok je čekala da se automobil popravi Jovana je sama bila u jednoj kladionici u Jagodini. Međutim, ne zadugo.

– Osumnjičeni Marko došao je u kladionicu kako bi se video sa Jovanom, ali tada je naišao na njenog sadašnjeg dečka koji se vratio kod nje. Odmah pošto su se ugledali, sadašnji i bivši dečko ove devojke počeli su da se svađaju i raspravljaju – objašnjava sagovornik „Blica“.

Sukob ove dvojice muškaraca kulminirao je kada je Marko O. izvadio pištolj.

– Počeo je da puca. Iz pištolja je ispalio dva hica u pravcu Jovaninog sadašnjeg momka, ali na sreću nije ga pogodio – dodaje naš izvor.

Preplašeni momak uspeo je da pobegne iz kladionice i odmah pozvao policiju. Međutim, pomahnitali Marko O. tu se nije zaustavio. Kako saznajemo, on je tada počeo da se svađa sa svojom bivšom devojkom.

– Toliko su se svađali, da su se dvojica mladića iz Jagodine Pavle S. (26) i Janko M. (24) umešali. Oni su tada pucača Marka O. pretukli pajserom – kaže naš sagovornik.

Od udaraca Marko je zadobio teške telesne povrede.

– Dijagnostikovan mu je prelom nosa sa dislokacijom nosnih kostiju – dodaje naš sagovornik.

Zbog ovog nemilog događaja na ulicama Jagodine uhapšen je i Marko O., ali i Pavle i Janko koji su ga pretukli. Marku O. na teret se stavlja ubistvo u pokušaju, dok dvojici napadača krivično delo teške telesne povrede u saizvršilaštvu. Kako „Blic“ saznaje, svoj trojici određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sprovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Jagodini.

Nesvakidašnji sukob

Čitav vikend Jagodinci su prepričavali nesvakidašnji sukob zbog devojke u ovom gradu. Kako kažu, vinovnike sukoba ne poznaju, te nikome nije jasno šta se to dogodilo da Jovana P. okupi bivšeg i sadašnjeg momka u njihovom gradu.

Piše: Bojana Bogosav / Preuzeto sa: Blic

Podeli sa prijateljima:

Povezane vesti:

Ostavite komentar:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Aleksinačke na FB

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Reklamni prostor

Sport