Ministar Stefanović posetio Policijsku stanicu Aleksinac

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je danas u Aleksincu da će Ministarstvo unutrašnjih poslova investirati u izgradnju nove vatrogasno-spasilačke stanice u ovom mestu koja će, uz nabavku novih vozila i opreme, rad vatrogasaca na ovom području učiniti još efikasnijim…

Ministar Stefanović, foto: M. Miladinović, Aleksinačke novine
Ministar Stefanović, foto: M. Miladinović, Aleksinačke novine

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je danas u Aleksincu da će Ministarstvo unutrašnjih poslova investirati u izgradnju nove vatrogasno-spasilačke stanice u ovom mestu koja će, uz nabavku novih vozila i opreme, rad vatrogasaca na ovom području učiniti još efikasnijim.

Stefanović, koji je posetio Policijsku stanicu Aleksinac, gde je razgovarao sa policijskim službenicima, istakao je i da je zadovolјan stanjem bezbednosti u ovom kraju.

Potpredsednik Vlade je u nastavku posete Niškom upravnom okrugu razgovarao i sa građanima Aleksinca i Gadžinog Hana o investicijama države u infrastrukturu, puteve i rekonstrukciju strujne mreže u ovim opštinama koje će, kako je naveo, biti jedan od prioriteta rada Vlade Srbije u narednom periodu.

„Građani su mi preneli da su zadovolјni, jer je država prepoznala da su investicije u svaku opštinu, u smislu izgradnje kanalizacione i vodovodne mreže, puteva, ali i subvencija vezanih za polјoprivrednu proizvodnju i privredu dobar model koji olakšava njihov život“, rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, te investicije doprinose i većem budžetu lokalnih samouprava, koje na taj način mogu da rešavaju probleme građana i stimulišu investitore da dolaze u ove opštine, koje nisu dovolјno razvijene ili su u prethodnom periodu bile zapostavlјene.

„Drago mi je da postoji dobra saradnja između lokalne samouprave i policije, ali i velikih javnih preduzeća, poput „Puteva Srbije“ i „Elektroprivrede Srbije“. Takva vrsta saradnje garantuje da će građani dobijati najbolјu moguću uslugu, a da će policijski i državni službenici moći efikasnije i bolјe da obavlјaju svoje aktivnosti“, naveo je Stefanović.

Izvor: MUP

Podeli sa prijateljima:

Povezane vesti:

Ostavite komentar:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Aleksinačke na FB

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Reklamni prostor

Sport