OBAVEŠTENJE ZA VLASNIKE UGOSTITELJSKIH OBJEKATA

Odeljenje za privredu Opštinske uprave opštine Aleksinac, obaveštava preduzetnike registrovane za vršenje ugostiteljske delatnosti da u periodu od 8. do 24. marta 2021. godine mogu podneti zahteve za postavljanje letnjih bašti na površinama javne namene.

Aleksinac, šetalište, foto: Google map, arhiva
Aleksinac, šetalište, foto: Google map, arhiva

Letnje bašte se postavljaju za period od 1. aprila do 31. oktobra tekuće godine. Odobrenje se ne može izdati za period kraći od 6 meseci.

Pravo na zakup javne površine za letnje bašte imaju samo registrovani preduzetnici za vršenje ugostiteljske delatnosti, koji do 15. marta tekuće godine imaju registrovanu delatnost u periodu ne kraćem od mesec dana.

POSEBNA NAPOMENA:
Za natkrivanje letnjih bašti mogu se koristiti tende, nadstrešnice i suncobrani za koje se dostavlja posebna skica i dokaz o stabilnosti overeni od strane ovlašćenog lica.

Tende, nadstrešnice i suncobrani moraju biti u bež ili zelenoj boji, bez isticanja komercijalnih reklama na njima.
U ulici Knjaza Miloša (pešačka zona) nije dozvoljeno postavljanje platforme na kojoj se podiže letnja bašta, niti bilo kakav zastor na podu.

Zahtevi se podnose Opštinskoj upravi opštine Aleksinac – Odeljenju za privredu, Odseku za urbanizam, stambeno komunalnu delatnost i zaštitu životne sredine, a sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 018/809-022 ili u kancelariji br. 19.

Izvor: Opština Aleksinac

Podeli sa prijateljima:

Povezane vesti:

Ostavite komentar:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Aleksinačke na FB

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Reklamni prostor

Sport