OPŠTINA ALEKSINAC: Održana je 64. sednica Opštinskog veća

Članovi Opštinskog veća započeli su 64. sednicu zakazanu putem redovne procedure, počevši sa razmatranjem Nacrta Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o isknjiženju imovine iz poslovnih knjiga Osnovne škole „Ljupče Nikolić“ Aleksinac i prenosu imovine opštini Aleksinac kao osnivaču.

Opština Aleksinac, foto: Google
Opština Aleksinac, foto: Google

Dato je odobrenje za Nacrt Rešenja o usvajanju Izveštaja o sprovođenju mera poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja na području opštine Aleksinac za 2023. godinu, kao i za Predlog Zaključka o utvrđivanju Predloga Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Aleksinac za 2024. godinu.

U nastavku sednice, većnici su razmatrali i usvojili Predlog Zaključka o naknadi štete od požara, sada povećanu na 50.000 dinara, u poređenju sa prethodnih 20.000 dinara, kao i Predlog Zaključka o usvajanju Izveštaja o utrošenim i opravdanim sredstvima Programskih aktivnosti Razvoj sporta i omladine za 2023. godinu.

Takođe, razmatrani su i Predlozi Javnih konkursa za dodelu sredstava iz budžeta opštine Aleksinac udruženjima za 2024. godinu.

Podeli sa prijateljima:

Povezane vesti:

Ostavite komentar:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Aleksinačke na FB

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Reklamni prostor

Sport