Džoni Dep kupuje kuću u Srbiji?

Slavni holivudski glumac Džoni Dep je prilikom svoje poslednje posete Beogradu, na Sretenje ove godine kada je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos našoj zemlji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, posetio i Kosmaj.

Izvor: Youtube printscreen, canal: Johnny Depp's guy
Izvor: Youtube printscreen, canal: Johnny Depp’s guy

On je s prijateljima boravio na nekoliko lokacija na ovoj srpskoj planini kako bi, kako se navodi, pogledao kuće i placeve na kojima bi sagradio nekretninu, jer želi da je ima baš u našoj zemlji, za koju je izuzetno vezan.

„Džoni je hteo i prošli put, kad je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najlepše o tom delu Srbije. Tada nije stigao, ali je rekao prijateljima da to mora da učini kad bude dolazio sledeći put. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva“, navodi izvor i dodaje:

„Posebno se oduševio kad je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd. Inače, pošto je sada imao malo više vremena nego prošli put, posetio je i nekoliko restorana, gde je sedeo i fotografisao se s prijateljima.“

„Gajim strast ka svemu ovde – ćevapima, neko mi je rekao nešto i o šljivovici, ali nisam imao prilike da je probam, možda jednom. (smeh) Ništa nisam ovde dobio osim poklona. Emir Kusturica mi je dao jedan potpuno novi život. Sad sam na početku jednog novog života i sviđa mi se to što je taj početak baš u Srbiji, ukoliko me vi želite, naravno“, istakao je na dodeli medalje Dep.

Džoni je, navodno, odlučio da pazari nekretninu na planini Kosmaj, gde kuću ima i Novak Đoković, koji je vilu kupio od Elene Karaman i Jugoslava Karića. Elena je posle prodaje ponovo kupila kuću na Kosmaju, a pored nje, ovu planinu su za život ili beg iz prestonice izabrali i porodica pokojne pevačice Merime Njegomir, glumac Nikola Kojo, Ivan Milinković, porodica pokojnog Sanje Ilića i mnogi drugi.

Izvor: B92

Podeli sa prijateljima:

Povezane vesti:

Ostavite komentar:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Aleksinačke na FB

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Reklamni prostor

Sport