Opština Aleksinac na spisku prolećne akcije sadnje drveća ,,Posadi Svoj Hlad“

Nakon uspešno realizovane jesenje akcije tokom koje smo podelili 30.000 sadnica, građani Aleksinca pokazali su još veću zainteresovanost za novu akciju!

Drvo, ilustracija, foto: Pixabay.com, autor: David Kacs
Drvo, ilustracija, foto: Pixabay.com, autor: David Kacs

Opština Aleksinac se nalazi na spisku gde će na proleće bitipodela sadnica i ovim putem želimo da obavestimo sve građane da pripreme lokaciju za sadnju svoje sadnicekoju će moći da preuzmu besplatno u svom mestu.

Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju kao i vezicaza ime i datuma sadnje, za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli.

Takođe, ova akcija predstavlja jedinstevn upriliku za porodice, gde će i deca moći da učestvuju u ovako lepim događajima i posaditi “svoje drvo” koje ćerasti zajedno sa njima, a ujedno time negovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi. Akcija “Posadi Svoj Hlad” nije samo sadnja Belog Jasena, nego priprema, logistika, organizacija, distribucijasadnica do svih opština i partnerskih ekoloških organizacija preko kojih se vrši podela. Takođe, podrazumevamnogo truda i rada u korist svih građana koji žele da učestvuju u borbi za zdraviju sredinu u kojoj sutra želimoda žive naša deca.

Akcija je prava prilika za sve društveno odgovorne kompanije koje žele da postanu deo najveće ekološke akcije u Srbiji u 2021. godini i bez čije podrške samu nije moguće realizovati.

Neka vaša podrška akciji bude slika odgovornog poslovanja prema građanima i prirodi kojoj smo najpotrebniji, a ime vaše kompanije ponosno poveže ljude u zajedničkoj borbi za čistiji vazduh.

Svi zainteresovani građani mogu da nas prate preko naših društvenih mreža i tako na vreme budu informisani odatumu i mestu podele prolećnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i srećniji život svih nas.

Podeli sa prijateljima:

Povezane vesti:

Ostavite komentar:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Aleksinačke na FB

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Reklamni prostor

Sport