OVO SU POUZDANI ZNACI DA SE NEKOME BLIŽI KRAJ!

Medicinska sestra otkrila je osam znakova koji se javljaju kod pacijenata pred smrt! Medicinska sestra Džuli iz Los Anđelesa, poznata na društvenim mrežama po svojim edukativnim sadržajima, redovno ljudima otkriva različite simptome pacijenata koji su pred kraj života ili imaju određene bolesti.

Ilustracija, sveća, foto: Paula Harju, pixabay.com
Ilustracija, sveća, foto: Paula Harju, pixabay.com

Ovoga puta se osvrnula na osam simptoma na koje bi ljudi trebalo da obrate pažnju kod svojih voljenih kako se oni sve više približavaju poslednjim danima života.

Osam ključnih znakova uključuju:

Više spavaju

Jedu manje

Promene ličnosti

Osećaj izolovanosti i samoće

Potrebna im je pomoć za uobičajene aktivnosti

Vide ili razgovaraju sa mrtvim rođacima

Promene u disanju

Promene u boji kože

Medicinska sestra Džuli, koja živi u SAD, kako i sama kaže, bila je svedok stotinak smrti i većina pacijenata pokazaje neke od gore navedenih znakova pred kraj života. Takođe, dodala je da, kako se stanje voljene osobe pogoršava, ona više spava i manje jede, čak i nekoliko meseci unazad.

“Možda će imati neke promene ličnosti i poželeće da se više osami”, rekla je ova popularna medicinska sestra iz SAD. Takođe, kako je napomenula, tada će vašoj voljenoj osobi trebati mnogo pomoći u obavljanju svakodnevnih životnih aktivnosti kao što je na primer, ustajanje do kupatila.

“Jedno mesec dana pred smrt počeće da viđaju i razgovaraju sa mrtvim rođacima, voljenim osobama, kućnim ljubimcima, anđelima i sličnim stvarima”, kazala je i dodala da je akutna faza umiranja zapravo i poslednja. Tada većina pacijenata izgleda isto. “Potpuno su bez svesti, ne jedu i ne piju, primećuju se promene u disanju, promene u boji kože i malo grkljanja”, rekla je za kraj.

Izvor: Pink

Podeli sa prijateljima:

Povezane vesti:

Ostavite komentar:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Aleksinačke na FB

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Reklamni prostor

Sport