Gusari pobednici devete “Futsal lige“ u Aleksincu

Ekipa “Gusari“ sa Aleksinačkog Rudnika pobednik je devete po redu Zimske futsal lige koju tradicionalno organizuje Fudbalski savez opštine Aleksinac.

POBEDNICI_Gusari_sa_Al._Rudnika

U finalu u Hali sportova, pred oko 400 gledalaca, oni su ubedljivo, sa 4:1, savladali Klince iz Aleksinca. Pre toga, u meču za treće mesto Aleksinac 2015 je slavio protiv Bolera sa 8:4.

Pobednik je nagrađen peharom i novčanom nagradom od 30 hiljada dinara, a nije izostala i torta koju već godinama daruje jedan od sponzora lige – Opštinska organizacija za turizam i sport (OTIS). Drugoplasiranoj ekipi pripao je pehar i deset hiljada dinara, a trećeplasiranoj pehar.

Ekipa Neki novi klinci iz Aleksinca proglašena je za najmlađu ekipu, dok je priznanje za fer-plej pripalo Moravi iz Žitkovca. Za najboljeg golmana proglašen je Nemanja Conić (Gusari), titula najboljeg strelca pripala je Nikoli Radojkoviću (Bolero), dok je za najboljeg igrača proglašen Mario Lovrenčić (Aleksinac 2015). Najbolji pojedinci nagrađeni su diplomama i peharima, a zahvalnice su dodeljene organizacijama i saradnicima koji su pomogli u realizaciji takmičenja.

U Zimskoj futsal ligi učestvovalo je 16 ekipa, od kojih je devet iz Aleksinca (Klinci, Leće, Aleksincac 2015, Baba Jara, Mališani, Potkovica, Palilula, Boing 747, Neki novi klinci), dve sa Aleksinačkog Rudnika (Gusari, Pink Panter) i po jedna iz Niša (Nemanjić), Žitkovca (Morava), Aleksinačkog Bujmira (Bolero), Vukašinovca (Sparta) i Gornje Peščanice (Vesela družina).

KLINCI – GUSARI 1:4

ALEKSINAC – Hala sportova. Gledalaca: 400. Sudije: Denis Ferček, Predrag Milovanović (Aleksinac). Delegat: Dejan Bojanović (Aleksinac). Strelci: 0:1 Kostić, 1:1 Golubović, 1:2 Zdravković, 1:3 Kostić, 1:4 Kostić. Žuti kartoni: A. Stanković, Golubović (Klinci).
KLINCI: A. Stanković, Janković, M. Stanković, Denić, Stojmenović, Golubović, Nikolić, Đorđević.
GUSARI: Conić, Lazarević, Zdravković, Milošević, Lazić, Kostić, Radojković, Ristić, Aleksić.

Pročitajte i ovo...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *