Aleksinački naprednjaci spremni za lokalne izbore

Nenad Stanković predsednik OO SNS Aleksinac i aktuelni predsednik opštine Aleksinac kaže da su naprednjaci spremni za predstojeće lokalne izbore.

Nenad Stankovic SNS Aleksinac
Foto: PrtScr/youtube

Stanković kaže da će građani imati priliku da biraju i odlučuju o daljem razvoju Republike Srbije i lokalnih samouprava, jer je predsednik Vlade Aleksandar Vučić odlučio da prevremeno raspiše izbore.

On ističe da većina građana Srbije podržava ono što premijer Aleksandar Vučić radi, jer kako kaže radi 24 sata dnevno – 365 dana u godini.

Oponenti, protivnici, brojna opozicija, neki tajkuni, brojni neslobodoni mediji – tvrde da to nije dovoljno, da oni mogu brže i bolje, a do juče su imali priliku da to rade, a u Vojvodini već 16 godina to rade u kontinuitetu. Jedini program koji oni imaju, ono jedino što nude je srušiti Vučića i srušiti naprednjake. Šta dalje sa državom, kako sprovoditi teške reforme bezbolno, kako rešiti decenijske infrastrukturne probleme države i lokalnih samouprava, kako Srbiju učiniti normalnom i jakom državom, to su pitanja na koje oni nemaju odgovore, kaže Stanković.

On dodaje da su oni rasturili i upropastili sopstvene stranke, kao što su do pre par godina upropašćavali državu i sada bi da se vrate, ali većina građana Srbije to neće dozvoliti.

11 Komentara

  1. Госим Нешо не обазири се на то што пишу негативне коментаре. Избори ће показати шта ће се на крају десеити. Иначе баш ми је мило што сада могу и путем интернета да видим шта радите у мом Алексинцу.
    Наставите само тако и не брините се.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.


*