Aleksinački naprednjaci spremni za lokalne izbore

Nenad Stanković predsednik OO SNS Aleksinac i aktuelni predsednik opštine Aleksinac kaže da su naprednjaci spremni za predstojeće lokalne izbore.

Nenad Stankovic SNS Aleksinac
Foto: PrtScr/youtube

Stanković kaže da će građani imati priliku da biraju i odlučuju o daljem razvoju Republike Srbije i lokalnih samouprava, jer je predsednik Vlade Aleksandar Vučić odlučio da prevremeno raspiše izbore.

On ističe da većina građana Srbije podržava ono što premijer Aleksandar Vučić radi, jer kako kaže radi 24 sata dnevno – 365 dana u godini.

Oponenti, protivnici, brojna opozicija, neki tajkuni, brojni neslobodoni mediji – tvrde da to nije dovoljno, da oni mogu brže i bolje, a do juče su imali priliku da to rade, a u Vojvodini već 16 godina to rade u kontinuitetu. Jedini program koji oni imaju, ono jedino što nude je srušiti Vučića i srušiti naprednjake. Šta dalje sa državom, kako sprovoditi teške reforme bezbolno, kako rešiti decenijske infrastrukturne probleme države i lokalnih samouprava, kako Srbiju učiniti normalnom i jakom državom, to su pitanja na koje oni nemaju odgovore, kaže Stanković.

On dodaje da su oni rasturili i upropastili sopstvene stranke, kao što su do pre par godina upropašćavali državu i sada bi da se vrate, ali većina građana Srbije to neće dozvoliti.

Pročitajte i ovo...

11 komentara

  1. Dovoljno je da se kaže da je napravljena pozitivna atmosfera za privrednike. Dok je Ds zatvaro fabrije , SNS otvara
   0   0
    1. Hladnjača, Gramer kod Rudnika, Atenic komerc. Što su tvoje demokrate upropastile, SNS pokušava da opravi
     0     0
 1. Gosim Nešo ne obaziri se na to što pišu negativne komentare. Izbori će pokazati šta će se na kraju deseiti. Inače baš mi je milo što sada mogu i putem interneta da vidim šta radite u mom Aleksincu.
  Nastavite samo tako i ne brinite se.
  0  0
 2. Dosta je narodu bilo vlasti svakojakih stranaka u Aleksincu, konacno je na vlasti jedna koja je postena.
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *