AktuelnostiArhiva vesti

POZIV GRAĐANIMA: “Aleksinačke novine“ i građani

Pozivamo vas da nam dostavljate informacije, fotografije i sve ono što mislite da će biti od koristi i uticati na poboljšanje života svih Aleksinčana. 

Internet portal “Aleksinačke novine“ su servis građana i do sada su bile u službi svih građana opštine Aleksinac.

Slike, informacije, zapise i sl. šaljite na mejl: aleksinacke@gmail.com

Tagovi

Povezane vesti

3 komentara

 1. Poštovani, jel to zaista poziv da šaljemo fotografije, komentare i video zapise pa da vi to objavite ili samo one vesti koje odgovaraju vladajućim strukturama u gradu, a ostale vesti nisu poželjne.
  Nisam baš siguran da li sam na vašoj stranici podelio jednu fotografiju drveta (na starom vašarištu,-vojnički put…) čije grane su pritisle kabal od ulične rasvete i prete da ga pokidaju, a ja sam u više navrata to prijavljivao (ranije direkciji) da se grane poseku, ali evo i posle 4. god. još niko niša nije učinio po tom pitanju.Poslaću vam ovih dana ponovo fotografiju pošto je predhodni put bila izbrisana posle sat vremena od podele .

 2. Uvaženi Miki,
  Ovo je javni poziv svim građanima Aleksinca da nam se priključe i da od naše opštine napravimo bolje mesto za život. Pozivamo vas da šaljete komentare, video zapise, slike i drugo, a mi ćemo to objaviti. Morate znati da portal “Aleksinačke novine“ radi u cilju objektivnog izveštavanja o svim temama u Aleksincu.
  Takođe, moramo se ograditi od gore navedene teze da plasiramo ono što odgovara vladajućim strukturama, jer to zapravo nije tačno. Mi plasiramo ono što odgovara narodu, jer smo ponikli iz naroda.
  Hvala Vam na izdvojenom vremenu i nadamo se da ćete Vi, ali i ostali naši sugrađani slati na naš mejl ili na Fejsbuk stranicu odgovarajući materijal koji ćemo mi objavljivati kao i do sada.

  Srdačno,
  Redakcija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close