AktuelnostiArhiva vestiDruštvoObaveštenja

Zbog intervencije na magistralnom cevovodu bez vode pojedina naselja

Obaveštavaju se potrošači u 1. visinskoj zoni (grad Aleksinac i naselja sa leve strane J. Morave) da će u noći između subote i nedelje (18. na 19. mart 2017. godine), od 1 sat posle ponoći doći do prekida u vodosnabdevanju, zbog intervencije na magistralnom cevovodu u Aleksincu i zamene glavnog sektorskog ventila.

Bez vode
Ilustracija, foto: M. Miladinović

Normalizacija snabdevanja očekuje se u nedelju 19. marta u večernjim satima, te se građani mole da prethodno pripreme neophodnu količinu vode za piće i higijenske potrebe.

Vodosnabdevanje potrošača u 2. visinskoj zoni (Logorište i Aleksinački Rudnik), kao i u naseljima Kraljevo, Subotinac, Bobovište, Ćićina i Rutevac teći će bez prekida, dok će potrošači 2. visinske zone u Paliluli, Glogovici i Aleksinačkim Bujmiru imati zalihe vode iz rezervoara „Palilula“ do nedelje u podne, uz racionalnu potrošnju.
Cisterna sa vodom za piće sa koje građani mogu zahvatiti vodu biće postavljena ispred Doma kulture u Aleksincu, počev od nedelje u 8 časova.

U JKP „Vodovod i kanalizacija“ zahvaljuju se građanima na strpljenju i razumevanju, uz napomenu da će intervencijama na magistralnom cevovodu biti obezbeđeno kvalitetnije i pouzdanije vodosnabdevanje potrošača u budućem periodu.

(Opština Aleksinac)

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close