AktuelnostiArhiva vestiEkonomija

AIK BANKA: Specijalna ponuda štednje za građane Aleksinca

AIK Banku, domaću i jaku, klijenti prepoznaju kao stabilnu finansijsku instituciju u koju imaju puno poverenje.

AIK banka, foto: AIK
AIK banka, foto: AIK

I građani i privrednici u njoj imaju pouzdanog partnera koji im je uvek na raspolaganju i koji pažljivo prati njihove potrebe. Ni štediše tu nisu izuzetak.

„Nedelja štednje“ u AIK Banci ove godine traje cela tri meseca, a o razlozima zbog kojih građani sa sigurnošču poveravaju svoju ušteđevinu AIK Banci, razgovarali smo sa Jelenom Sibinović Jovanović, direktorkom filijale Aleksinac.

Kakvu ponudu je AIK Banka spremila svojim štedišama povodom Nedelje štednje?

Dugi niz godina AIK Banka je među vodećim bankama u Srbiji kada je reč o ponudi štednihproizvoda građanima. Kao i prethodnih godina i ove godine smo našu ponudu obogatilinovim proizvodom – FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA u evrima, koja omogućava štedišamada oroče svoja sredstva na 12, 25 i 36 meseci po atraktivnim kamatnim stopama uzmogućnost da u svakom trenutku, ako im novac zatreba, mogu da razoroče ulog i da zaizdržani period štednje dobiju odgovarajuću kamatnu stopu.

To je jedan od četiri proizvoda koje AIK Banka sada ima u svojoj ponudi koja se tičeoročene štednje građana. Svojim štedišama smo ponudili najbolji miks štednih proizvodakoji u svakom smislu prati njihove potrebe u pogledu ročnosti uloga, uloženih iznosa,zahtevane kamatne stope, raspoloživosti, i preferiranih kanala distribucije na kojima jemoguće vršiti isplate i uplate po osnovu štednje.

Na koji način AIK Banka podstiče štednju?

Nastojimo da sagledamo sve zahteve i potrebe naših klijenata, kako bismo na taj načinunapredili ponudu savremenih štednih proizvoda i usluga, nudeći pritom i brojne inovacijeokrenute digitalnom bankarstvu i savremenim kanalima distribucije. To je ono što AIKBanku već dugi niz godina čini jednom od najuspešnijih banaka u Srbiji, kojoj je veliki brojgrađana poverio svoju štednju.

Koji je osnovni kriterijum kojim se građani vode prilikom odabira banke kojoj ćepoveriti svoju štednju?

Građani od banke, pre svega, traže sigurnost, poverenje, uslugu i proizvod koji odgovaranjihovim potrebama. Da bi se pridobilo poverenje građana, banka mora da bude finansijskistabilna i pouzdana, da ima visok nivo kapitala i odgovarajući spektar proizvoda i usluga.Klijent je uvek u centru našeg poslovanja, a razvijena usluga elektronskog i mobilnogbankarstva obezbeđuje našim klijentima 24/7 pristup Banci i odgovor na njihove potrebe.

PR Tekst, foto: AIK Banka

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close