AktuelnostiArhiva vestiDruštvo

Ulica raskopana mesecima, građani gaze po blatu

Portal “Aleksinačke novine“ je veoma skoro pisao o ovom problemu koji danas polako izaziva pažnju i ostalih medija u Srbiji.

Aleksinac-2-

Pročitajte tekst N1 televizije:

Jedna od tri glavne ulice u Aleksincu je mesecima raskopana jer je račun preduzeća koje izvodi radove u blokadi, tvrde stanovnici tog grada koji su se u vezi sa ovim problemom obratili redakciji N1.

Građani Aleksinca navode da je reč o ulici koja povezuje Soko Banju i autoput. Radovi su, kako se navodi u dopisu dostavljenom redakciji N1, plaćeni 200.000 evra, ali zbog blokade izvođača i štrajka u firmi koja izvodi radove, građani Aleksinca prinuđeni su da gaze i voze po blatu.

Svaki put kada padne kiša, ulica je potpuno poplavljena, navodi se u dopisu i dodaje se da kamion sa cisternom dolazi da ispumpa vodu, ali da to ne daje rezultate.

Uprkos svim problemima, ulica nije zatovrena za saobraćaj.

Građani Aleksinca mole predstavnike javnosti, republičke i lokalne vlasti, kao i ministarstva nadležnih za ova pitanja da im pomognu da se problem reši. Kako navode, ne zanimaju ih svađe lokalnih političara, već jedino da pare iz budžeta budu upotrebljene da dobiju ulicu normalnu za kretanje i prevoz.

Izvor: YouTube/bojansvitac

Tagovi

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close