AktuelnostiArhiva vestiHronika

Samoubistvo u Aleksincu! Ubio se Puniša Živaljević

Telo Puniše Živaljevića (38) pronađeno prošle subote u kući njegovih roditelja u Kosovskoj ulici, javljaju beogradski mediji.

Jedan od takozvanih žestokih momaka iz Aleksinca, Puniša Živaljević (38), pronađen je u subotu mrtav u kući njegove majke i očuha u Kosovskoj ulici u Aleksincu. Sumnja se da je Živaljević izvršio samoubistvo pištoljem, pišu „Novosti“.

On se vratio u Aleksinac iz inostranstva prošle godine, a njegova žena i deca i dalje žive van zemlje. Nakon povratka u Srbiju kupio je nekoliko lokala u centru Aleksinca. Nezvanično, planirao je da otvori auto-centar.

Puniša je bio optužen za pokušaj ubistva Dragoslava Buceka (39) u ranim jutarnjim časovima 26. novembra prošle godine. Bucek je tom prilikom zadobio prostrelnu ranu butine metkom iz pištolja, što su lekari okarakterisali kao laku telesnu povredu.

Živaljevića su uskoro očekivale presude za još nekoliko krivičnih dela. Imao je dve krivične prijave za nelegalno posedovanje oružja. Iz izvora bliskih tužilaštvu „Novosti“ saznaju da su Živaljeviću u poslednjih nekoliko meseci oduzeta tri pištolja. Ipak, i posle toga uvek se kretao naoružan. Očigledno je verovao da mu je bezbednost ugrožena. Inače, Punišin očuh je poznati aleksinački biznismen.


PORODIČNE TRAGEDIJE

Puniša Živaljević je imao nesreću da je rano ostao bez najbližih. Punišinog oca Dragutina ubio je policajac iz Aleksinca u obračunu u piceriji „Tina“ osamdesetih godina prošlog veka. Punišin brat od strica ubijen je u Nemačkoj.

(Izvor: Večernje novosti, Mondo)

Tagovi

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Brate neka ti je laka zemlja. Sad se pic*e raduju koje nisu smele u grad da izadju a sada će kao gmizavci da izadju u onaj je**ni Aleksinac tj. Smrdljivi nazovi grad. Saučešće porodici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Close
Close